linux.conf.au logo

linux.conf.au Systems Administration Miniconf
Ballarat, January 2012



Monday 16 January 2012
10:00 - 10:30
Morning Tea
Network
10:30 - 11:00
11:00 - 11:20
Using Performance Co-Pilot to monitor SNMP devices (20 mins)
Hamish Coleman
Slides: [ PDF ] Video: [ YouTube | OGV Download ]
The Real World
11:30 - 12:00
Stress and Performance Testing in Virtual Environments (30 mins)
Rodger Donaldson & Aneel Hay
Slides: [ ODP | PDF ] Video: [ YouTube | OGV Download ]
12:00 - 12:20
You can't spell KABOOM without OOM (20 mins)
Anthony Towns
Slides: [ ODP | PDF ] Video: [ YouTube | OGV Download ]
12:20 - 13:20
Lunch
Deployment
13:20 - 13:50
Under the covers -- Chef in 15 minutes or less (30 mins)
Sarah Novotny
Slides: [ On SlideShare (login required to download) ]
13:50 - 14:10
Reliable cellular connections under Linux (20 mins)
Toby Smith
Slides: [ PDF ]
Facing the Internet
14:20 - 15:10
15:10 - 15:40
Break
File Systems
15:40 - 16:05
Samba4: After the merge, ready for the real world (25 mins)
Andrew Bartlett and Andrew Tridgell
Slides: [ ODP | PDF ] Video: [ YouTube | OGV Download ]
16:05 - 16:30
Lazy Security in a Large Gateway (25 mins)
Mark Suter
Slides: [ ODP | PDF ] Video: [ YouTube | OGV Download ]
Not a Number
16:40 - 17:00
Easy Platform as a Service (20 mins)
Mark Atwood
Video: [ YouTube | OGV Download ]
The End
Home
News (updated 2015-01-21)

2015
2015 Programme
2015 Presentations
Linux.conf.au 2015

2014
2014 Programme
2014 Presentations
Linux.conf.au 2014

2013
2013 Programme
2013 Presentations
Linux.conf.au 2013

2012
2012 Programme
2012 Presentations
Linux.conf.au 2012

2011
2011 Programme
2011 Presentations
Linux.conf.au 2011

2010
2010 Programme
2010 Presentations
Linux.conf.au 2010

2009
2009 Programme
2009 Presentations
2009 Lightning Talks
Linux.conf.au 2009

2008
2008 Programme
2008 Presentations
2008 Lightning Talks
Linux.conf.au 2008

2006
2006 Programme
2006 Lightning Talks
2006 Presentations
Linux.conf.au 2006