linux.conf.au logo

linux.conf.au Systems Administration Miniconf
Hobart, January 2017

LCA2017 Sysadmin Miniconf Programme

The programme of the Linux.Conf.Au 2017 Syadmin Miniconf is listed below, as presented on Monday 16 January 2017. Abstracts of the presentations are online so you can find out more about the talks of interest -- and are also linked from the individual programme entry titles below.

Each presentation has links to the slides used in the presentation, and most have links to videos of the presentations (hosted on YouTube; links to the rest of the videos of the presentations will be added once those become available).


Monday 16 January 2017
09:20 - 10:00
Main Conference: Conference Opening
10:00 - 10:40
Morning Tea
10:40 - 11:10
The Opposite of the Cloud (30 mins)
Tom Eastman
Slides: [ Online View | Online View (Cached) | Offline version (tar.bz2) ]
Video: [ webm download | YouTube ]
11:10 - 11:20
Lightweight inventory management with Pallet Jack (10 mins)
Karl-Johan Karlsson
Slides: [ ODP | PDF ]
Video: [ webm download | YouTube ]
11:20 - 11:30
10 Minute break
11:30 - 12:00
12:00 - 12:20
The Sound of Silencing (20 mins)
Julien Goodwin
Slides: [ PDF ]
Video: [ webm download | YouTube ]
12:20 - 13:20
Lunch
13:20 - 13:50
13:50 - 13:55
5 Minute break
13:55 - 14:25
14:25 - 14:30
5 Minute break
14:30 - 15:00
Go for DevOps (30 mins)
Caskey L. Dickson
Slides: [ PDF ]
Video: [ YouTube ]
15:00 - 15:40
Afternoon tea
15:40 - 16:10
16:10 - 16:15
5 Minute break
16:15 - 16:45
Samba and the road to 100k users (30 mins)
Andrew Bartlett
Slides: [ ODP | PDF ]
Video: [ webm download | YouTube ]
16:45 - 16:50
5 Minute break
16:50 - 17:20
The End

Home
News (updated Oct 2017)

2018
Call For Presentations
Linux.conf.au 2018

2017
2017 Programme
2017 Presentations
Linux.conf.au 2017

2016
2016 Programme
2016 Presentations
Linux.conf.au 2016

2015
2015 Programme
2015 Presentations
Linux.conf.au 2015

2014
2014 Programme
2014 Presentations
Linux.conf.au 2014

2013
2013 Programme
2013 Presentations
Linux.conf.au 2013

2012
2012 Programme
2012 Presentations
Linux.conf.au 2012

2011
2011 Programme
2011 Presentations
Linux.conf.au 2011

2010
2010 Programme
2010 Presentations
Linux.conf.au 2010

2009
2009 Programme
2009 Presentations
2009 Lightning Talks
Linux.conf.au 2009

2008
2008 Programme
2008 Presentations
2008 Lightning Talks
Linux.conf.au 2008

2006
2006 Programme
2006 Lightning Talks
2006 Presentations
Linux.conf.au 2006